Visar alla 4 resultat

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss och du är alltid välkommen att begära en offert istället för att handla produkterna i vår butik.

Begär offertKontakta ossRing 0371-207 27

Bjälklagskassett och golvvärmeplåt till bjälklag

Vid installation av vattenburen golvvärme finns det olika alternativ när det gäller metoder och tillvägagångssätt. J-son Golvvärmeprodukter är experter på vattenburen golvvärme, och vi tillverkar golvvärmeplåtar av alla slag. Hos oss kan du hitta både golvvärmeplåt till bjälklag samt bjälklagskassetter.


Viktig roll i den konstruktionsmässiga funktionen

Golvvärmeplåt till bjälklag använder du när du ska installera golvvärme direkt i bjälklaget, och tillämpas när du har ett stöd under plåten. Om du istället vill hänga plåten mellan bjälkarna rekommenderar vi bjälklagskassetter. Golvvärmeplåt till bjälklag nyttjas vanligtvis vid läggning av spontat trägolv eller annat golvplank direkt på golvets bjälkar. Bjälklagsplåten har en värmespridande funktion, men den spelar också en stor roll i den konstruktionsmässiga funktionen. Plåtarna spikas fast i golvbjälkarna och ser till att värmesystemet stannar på sin rätta plats under golvet. Hos oss kan du hitta bjälklagsplåt i olika storlekar, och om det krävs kan vi även specialtillverka plåtar.

Stabila och kvalitativa bjälklagskassetter

Bjälklagskassetter hängs mellan golvbjälkarna, och är främst avsedda att nyttjas när du ska lägga en slät spånskiva alternativt ett omfattande trägolv direkt på golvbjälkarna. Våra bjälklagskassetter är stabila och ger ett mycket kvalitativt stöd mot golvet, vilket är av yttersta vikt för att få till en bra värmeöverföring. Vi tillverkar bjälklagskassetter av varierande storlekar, och vid behov kan vi framställa plåtar av specialstorlek. Det finns även möjlighet att sätta en skruv genom spånskivan eller golvet, detta gör att kassetten lyfts uppåt och maximal kontakt blir möjlig.

Allt du behöver för vattenburen golvvärme

Vårt sortiment innefattar prisvärda produkter med mycket hög kvalitet, och om du har några frågor om någon av våra produkter eller vårt arbete är ni varmt välkomna att kontakta oss. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen som har hjälpt oss att bygga upp ett stort sortiment av de bästa produkterna på marknaden.