Visar alla 5 resultat

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss och du är alltid välkommen att begära en offert istället för att handla produkterna i vår butik.

Begär offertKontakta ossRing 0371-207 27

Högkvalitativa golvvärmerör

Alla ska ha möjlighet att leva med en behaglig och jämn värme i sitt hem, utan att behöva få en alltför hög förbrukning av energi på köpet. Med hjälp av golvvärme kan du kliva in vilket rum som helst i hemmet och känna hur golvet värmer upp dina fötter på ett härligt sätt. Golvvärme av olika slag är en lyx som allt fler husägare väljer, och det passar utmärkt för både renovering och nybyggnation. Golvvärme sprids med hjälp av slingor som placeras under golvet, och värmer upp med hjälp av antingen vatten, luft eller elektricitet. Vattenburen golvvärme är mycket vanligt på marknaden idag, och på J-son Golvvärmeprodukter tillverkas alla delar som krävs till en golvvärmeinstallation som är vattenburen. Vi har många års erfarenhet och en bred kompetens, som resulterar i högkvalitativa produkter som fungerar felfritt.


Olika typer av metoder för installation

Vi är specialiserade på vattenburna lösningar för uppvärmning av golv. Rören som läggs under golvet och gör uppvärmningen möjlig är vanligtvis tillverkade av plast, antingen PE-RT eller PE-X. Hos oss kan du hitta ett kvalitativt utbud av lättarbetade rör i PE-RT, i olika dimensioner och längder. Det finns en mängd olika metoder när det kommer till hur du kan installera golvvärmerören:

  • I glespanel med hjälp av värmespridningsplåt
  • Med hjälp av värmespridningsplåt i spårade EPS-skivor
  • Med hjälp av värmespridningsplåt i spårade spånskivor
  • Med hjälp av bjälklagsplåt direkt i bjälklag
  • Med flytspackel
  • Ingjutning

    Golvvärmerör med hög kvalitet för vattenburen golvvärme

    Hos oss kan du hitta högkvalitativa och prisvärda produkter som hjälper dig på vägen till drömmen om lyxen med golvvärme. Vi har bred kompetens och lång erfarenhet, vilket gör att vi kan garantera att vi har bland de lägsta priserna på marknaden. Vi är ett företag som specialiserat oss på vattenburen golvvärme, och vi brinner för att hitta lösningar för alla som vill ha sköna och varma golv i sitt hem.