Visar alla 6 resultat

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss och du är alltid välkommen att begära en offert istället för att handla produkterna i vår butik.

Begär offertKontakta ossRing 0371-207 27

Bockningsstöd och rörböjningsstöd

Vattenburen golvvärme är en lyx som allt fler svenskar väljer att installera i sina hem. Med golvvärme får du inte bara en behaglig värme under fötterna, du kan också spara mycket pengar på energikostnader. När du ska investera i golvvärme som är vattenburen finns det en mängd olika delar och produkter att hålla reda på. J-son Golvvärmeprodukter är specialister på vattenburen golvvärme, och hos kan du hitta alla typer av produkter som behövs för en golvvärmeinstallation – i mycket hög kvalitet. Rörböjningsstöd, eller bockningsstöd som det också kallas, är en väsentlig produkt som behövs när du ska böja golvvärmerören upp till fördelaren. Vi erbjuder högkvalitativa rörböjningsstöd, som hjälper dig att böja vattenrören från golvet utan att orsaka skada på rören.


Skyddar och ger en snäv böjning

Vid installation av vattenburen golvvärme behöver du ibland böja vattenrören från golvet i en 90-graders vinkel upp på väggen där fördelaren sitter, samt på andra ställen där det behövs en snäv böjning. Då är det väsentligt att rören inte kommer till skada, och det är då bockningsstöd kommer till användning. Rörböjningsstöd skyddar rören och tillåter de att böjas i en mycket snäv vinkel utan slitage eller annan påverkan.

Kvalitativt utbud för olika installationsmetoder

Hos oss kan du hitta rörböjningsstöd och bockningsstöd för både installation i flytspackel, glespanel och övriga typer av installationer. Våra rörböjningsstöd för golvvärmerör går att köpa i en mängd olika utformningar som är anpassade efter varierande storlekar på rör. Kvalitet är mycket viktigt för oss, och med över 20 års erfarenhet i bagaget har vi lyckats bygga upp ett brett sortiment av de mest högkvalitativa produkterna till vattenburen golvvärme. Våra produkter är tillverkade med stor expertis, och vi erhåller några av marknadens lägsta priser. Har du frågor eller funderingar om våra produkter eller om en installation?

Välkommen att kontakta oss! Vi brinner för att vara en hjälpande hand till våra kunder.