Visar alla 3 resultat

Fördelarskåp till golvvärme

Är det äntligen dags att investera i golvvärme? Låt oss hjälpa dig! Att vakna en vintermorgon och sätta ner fötterna på ett behagligt och varmt golv är en ordentlig lyx, och vi hjälper dig hela vägen. J-son Golvvärmeprodukter tillverkar högkvalitativa produkter för installation av vattenburen golvvärme, och vårt breda sortiment är ett resultat av över 20 års erfarenhet i branschen. När vattenburen golvvärme ska installeras finns det en mängd olika produkter och delar som är väsentliga att ha med i monteringen, och däribland också ett fördelarskåp för inbyggnad. Att ha rör och annat material till golvvärmen synligt överallt i hemmet är ingen höjdare, men med hjälp av ett fördelarskåp döljs alltihop på ett både smidigt, säkert och estetiskt tilltalande sätt.


För att installationen ska smälta in i omgivningen

Ett fördelarskåp används i syfte att dölja och skydda ställdon, kopplingsboxar, golvvärmefördelare samt eventuella shuntar. Fördelarskåpet gör att installationen blir mer diskret och smälter in fint i omgivningen, och det är dessutom en väsentlig installationsdel för att se till att villkoren för “Säker Vatteninstallation” blir uppfyllda. Fördelarskåpen ska vara vattensäkra och godkända för att installeras i väggen, och dessa krav stämmer givetvis överens med fördelarskåpen från J-son Golvvärmeprodukter.

Våra högkvalitativa fördelarskåp för inbyggnad

Alla våra produkter är tillverkade med stor expertis och skicklighet, för att våra kunder ska kunna få tag i allt de behöver till sin installation av vattenburen golvvärme. Vårt fördelarskåp är vitlackerat för största möjliga stilrenhet, och är försedda med gummitätningar i botten i syfte att förhindra vatten från att läcka ut utan uppsyn. I botten ska även ett skvallerrör monteras, som ska leda till ett synligt ställe där möjligt läckage till slut kan upptäckas. Skåpen levereras med både stänkskydd, rörtätningar och lucka, och i skåpen går att montera följande: - Rostfri golvvärmefördelare (ingen shunt): upp till 12 slingor - Rostfri golvvärmefördelare (med shunt): upp till 9 slingor