Visar alla 3 resultat

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss och du är alltid välkommen att begära en offert istället för att handla produkterna i vår butik.

Begär offertKontakta ossRing 0371-207 27

Fördelarskåp till golvvärme

Är det äntligen dags att investera i golvvärme? Låt oss hjälpa dig! Att vakna en vintermorgon och sätta ner fötterna på ett behagligt och varmt golv är en ordentlig lyx, och vi hjälper dig hela vägen. J-son Golvvärmeprodukter tillverkar högkvalitativa produkter för installation av vattenburen golvvärme, och vårt breda sortiment är ett resultat av över 20 års erfarenhet i branschen. När vattenburen golvvärme ska installeras finns det en mängd olika produkter och delar som är väsentliga att ha med i monteringen, och däribland också ett fördelarskåp för inbyggnad. Att ha rör och annat material till golvvärmen synligt överallt i hemmet är ingen höjdare, men med hjälp av ett fördelarskåp döljs alltihop på ett både smidigt, säkert och estetiskt tilltalande sätt.


För att installationen ska smälta in i omgivningen

Ett fördelarskåp används i syfte att dölja och skydda ställdon, kopplingsboxar, golvvärmefördelare samt eventuella shuntar. Fördelarskåpet gör att installationen blir mer diskret och smälter in fint i omgivningen, och det är dessutom en väsentlig installationsdel för att se till att villkoren för “Säker Vatteninstallation” blir uppfyllda. Fördelarskåpen ska vara vattensäkra och godkända för att installeras i väggen, och dessa krav stämmer givetvis överens med fördelarskåpen från J-son Golvvärmeprodukter.

Våra högkvalitativa fördelarskåp för inbyggnad

Alla våra produkter är tillverkade med stor expertis och skicklighet, för att våra kunder ska kunna få tag i allt de behöver till sin installation av vattenburen golvvärme. Vårt fördelarskåp är vitlackerat för största möjliga stilrenhet, och är försedda med gummitätningar i botten i syfte att förhindra vatten från att läcka ut utan uppsyn. I botten ska även ett skvallerrör monteras, som ska leda till ett synligt ställe där möjligt läckage till slut kan upptäckas. Skåpen levereras med både stänkskydd, rörtätningar och lucka, och i skåpen går att montera följande: - Rostfri golvvärmefördelare (ingen shunt): upp till 12 slingor - Rostfri golvvärmefördelare (med shunt): upp till 9 slingor