Visar alla 3 resultat

Om du har frågor eller funderingar gällande våra produkter är du alltid välkommen att kontakta oss och du är alltid välkommen att begära en offert istället för att handla produkterna i vår butik.

Begär offertKontakta ossRing 0371-207 27

Värmespridningsplåt

Visst låter det härligt att ha ett varmt och behagligt golv i ditt hem att sätta ner fötterna på?  J-son Golvvärmeprodukter är specialister inom vattenburen golvvärme, och vi vill hjälpa dig att skaffa en jämn och behaglig temperatur i hemmet. Vi strävar efter att tillhandahålla prisvärda produkter av hög kvalitet som du kan känna dig trygg med, och däribland räknas också vår värmespridningsplåt. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen, vilket har varit en avgörande faktor i att bygga upp vårt sortiment av egentillverkade produkter som tjänar sitt syfte på ett ypperligt sätt. Vi tillverkar högkvalitativ värmespridningsplåt för installation av vattenburen golvvärme.


Vanligaste varianten av golvvärmeplåt

Värmespridningsplåt används ofta i samband med vattenburen golvvärme, och de kan användas vid installation i spårade EPS-skivor, spårade spånskivor samt i glespanel. Viktigt att tänka på är att denna typ av plåt inte är optimal ifall du är ute efter att installera din golvvärme i flytspackel eller betong, värmespridningsplåten trivs bättre på andra ställen.

Värmespridningsplåten viktigaste uppgift är lätt att gissa utifrån namnet – att fördela och sprida värmen. Utan denna plåt kan inte värmen skingras från rören, vilket innebär att du kommer behöva högre framledningstemperatur i syfte att nå upp till samma komfort, och energiförbrukningen ökas till på köpet. Värmespridningsplåtarna bidrar också till att golvvärmen inte ska kännas “randig”, alltså att värmen fördelar sig ojämnt på golvet. Ett vanligt missförstånd är att värmespridningsplåtarna skulle isolera eller reflektera värmen, men det plåtarna gör är att hjälpa till att leda ut värmen från rören på ett smidigt sätt.

Högkvalitativa golvvärmeplåtar

Hos oss kan du hitta värmefördelningsplåtar med mycket hög kvalitet, och vi hjälper till att installera dem på ett professionellt sätt som ger dig bästa möjliga resultat. Våra plåtar är tillverkade i tillverkade i aluminium med goda egenskaper, och de erbjuds i flera olika storlekar.